Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast om salg og service til hotelbranchen.

Velkommen til min podcastserie for hoteller og konferencecentre. Du får gratis viden og konkrete metoder til at booste salget og gæsteoplevelsen på hele hotellet.

Lær blandt andet om:

  • Få styr på gæsterejsen og boost servicen
  • Intelligent mersalg
  • Sådan sælger du dyrere værelser
  • Luk flere bookinger
  • Mersalg til konferencegæster
  • Receptionen som servicebooster
  • Gensalg
  • Kunsten at opsøge gæsterne
  • Det gode værtskab

Podcasten er til dig der arbejder med gæster - og som har lyst til at gøre dit job endnu mere udfordrende. Få mere viden på hotelbooster.com


Seneste episode


May 26, 2023

karina horsbøl kruse

De har udsolgt hele tiden - men hvordan i alverden gør de?

Jeg har længe undret mig over, hvordan nogle hoteller sukker efter gæster, mens andre er nærmest fuldt booket hele tiden. Derfor tog jeg en tur til en hotel som både har en høj belægningsprocent og høje priser, for at finde ud af hvad i alverden de gør på Marienlyst Badehotel...

Jeg skal indrømme, at jeg har lidt insiderviden - men det er ikke mig der skal fortælle denne historie. Derfor har jeg sat salgschef Karina Horsbøl Kruse stævne en gråvejrsdag i Helsingør, for at høre hende om, hvordan man kan sælge en dyr vare med succes.

Glæd dig til en lille times interview, hvor Karina bla. kommer ind på, hvordan hun og hendes team på 17 medarbejdere i salgsafdelingen arbejder med:

At fastholde kunderne

At gennemføre omsorgssalg - så gæsterne ikke bliver snydt for de bedste oplevelser

At sælge deres premium-produkt til den rette pris

At sikre en god dialog mellem afdelingerne på hotellet, så salg, f&b, reception, housekeeping og andre afdelinger sammen sikrer gæsterne den bedste oplevelse

Du får både baggrund om hotellet og dets historie - ganske kort - og et indblik i, hvordan hotellet forsøger at være på forkant med gæsternes forventninger, så de både yder den bedste service og samtidig sparer tid.

Endelig kan du høre om, hvordan Karina og hendes salgsteam har optimeret dialogen med virksomhederne i bookingfasen, så det er hotellet der styrer kunden - og ikke omvendt. Der er bla. en central pointe om kanalisering af dialogen væk fra mails og over på telefon - den pointe er værd at lytte til.

Tak fordi du lytter med til denne podcast, hvor målet jo er at inspirere dig der er tjener, receptionist, bookingmedarbejder mm. til at optimere dit salg, dit mersalg og din gæsteservice.