Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast om salg og service til hotelbranchen.

Velkommen til min podcastserie for hoteller og konferencecentre. Du får gratis viden og konkrete metoder til at booste salget og gæsteoplevelsen på hele hotellet.

Lær blandt andet om:

  • FÃ¥ styr pÃ¥ gæsterejsen og boost servicen
  • Intelligent mersalg
  • SÃ¥dan sælger du dyrere værelser
  • Luk flere bookinger
  • Mersalg til konferencegæster
  • Receptionen som servicebooster
  • Gensalg
  • Kunsten at opsøge gæsterne
  • Det gode værtskab

Podcasten er til dig der arbejder med gæster - og som har lyst til at gøre dit job endnu mere udfordrende. FÃ¥ mere viden pÃ¥ hotelbooster.com


Seneste episode


Feb 28, 2023

Hotellets lobby er en god mulighed...

Hvis du er receptionist, så er vi igen i dit domæne. I denne episode kan du få inspiration til at øge gæstens tilfredshed i lobbyen. Udgangspunktet for episoden er, at jeg både som konsulent på hoteller - og som gæst - oplever, at lobbyen er udsultet. Der er for lidt aktivitet. Gæsterne er overladt til sig selv. Det betyder, at du mister muligheden for at kunne overføre god energi og service til gæsterne. Det betyder også, at du mister muligheden for at sælge dine gæster drikkevarer og snacks.

Så i denne episode kan du høre om flere ting:

  1. Hvorfor gæstens behov sjældent bliver imødekommet i lobbyen
  2. Hvordan du kan øge gæstekontakten uden at være irriterende
  3. Hvorfor mersalget er det mindst interessante...
  4. Hvordan du via god koordinering får mere styr hvem der gør hvad i lobbyen

Målet med gæstekontakten er nemlig mere end bare at sælge en øl mere. Tanken er nemlig, at det er nemt at tale om værtskab, synlighed og "at komme ud på gulvet". men sandheden er, at det er de færreste hoteller, der har styr på lobbyen - og det er synd. For gæsten og for dig.

For der er masser af gode muligheder for at komme tættere på gæsten, for at skabe relationer, for at få genkøbende gæster - og for at sælge lidt mere.

I episoden kan du bla. høre om hvordan lufthavnshotellet på Amager øgede salget af vand og snack gevaldigt, om hvordan du kan indføre gode rutiner, der sikrer bedre kontakt med gæsterne og om hvordan du taler med gæsterne uden at være påtrængende.

Mere kontakt giver øget service - lyt med og for konkrete ideer til hvordan :-)