Preview Mode Links will not work in preview mode

Ny inspiration til hotel- og oplevelsesindustrien

Velkommen til Hotelboosters podcastserie med hotelekspert Leon Birdi.

Her får du gratis tips og tricks til at booste salget og gæsteoplevelsen på alle fronter.

Uanset om du arbejder på et hotel, en restaurant eller et konferencecenter - eller et helt fjerde sted i hospitalitysektoren - så får du masser af konkrete tips til at gøre det en tand bedre.

Lær blandt andet om:

GX - Guest Experience der virker, mersalg på den intelligente måde, kunderejsen, booking-tips, receptionen som servicebooster, gensalg, servicehjulet, kunsten at opsøge gæsterne...

...og meget, meget mere.

Podcasten er til dig der arbejder med gæster - og som har lyst til at gøre dit job endnu mere udfordrende. Kort sagt, så bliver mange jobfunktioner jo til rutine efter en stund. Men det at arbejde med service, med at gøre gæsterne ekstra glade, med at få dem til at skrive gode anmeldelser på Tripadvisor... Det kræver en daglig indsats som aldrig bliver rutine. Til gengæld gør det øgede fokus på gæsteoplevelsen din virksomhed sundere.

Kombineret med fokus på værdiskabende og intelligent mersalg, så har du en cocktail der er svær at kopiere.

Lad blot konkurrenterne bygge nye, flotte hoteller - de kan ikke true dig, så længe du har styr på gæsterejsen.

Tak for din interesse - og god fornøjelse.

Besøg min YouTube-kanal og se gratis træningsvideoer 

Oct 8, 2018

Receptionen skal sælge mere - meget mere - og samtidig yde fantastisk service.

I denne episode går jeg lidt videre med snakken om mersalg i receptionen. I episode 13 kunne du høre om opsalg af værelser - og i denne taler jeg om alt det andet:

Udlejning af cykler

Salg af parkering

Salg af morgenmad

Booking af borde i restauranten

Og meget mere.

Det grundlæggende er, at du kombinerer den supergode og personlige oplevelse med at sælge relevante ydelser.

Det centrale i denne episode er at inspirere dig til sælge de ydelser som du i forvejen har i huset. Her har jeg specielt fokus på F&B - simpelthen fordi det er en overset område - og fordi mange receptionister overser hotellets egen restaurant...

Så gør dig klar til 18 minutters konkrete tips og en lille opsang til dig der glemmer at sælge din egen restaurant.

Tak fordi du lytter med :-)